Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κατήγγειλε κλοπή που δεν έγινε ποτέ και τον έπιασε η αστυνομία!

Μπούμερανγκ γύρισε για έναν 65χρονο η ψευδής καταγγελία που έκανε για κλοπή καλωδίων μεγάλης αξίας από εργοστάσιο στην Ημαθία

Μπούμερανγκ γύρισε για έναν 65χρονο η καταγγελία που έκανε για κλοπή μεγάλης αξίας από εργοστάσιο σε περιοχή της Ημαθίας που είχε γίνει τον Αύγουστο του 2015. Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, η καταγγελία ήταν ψευδής και έτσι σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος του 65χρονου!

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 65χρονος την 27-08-2015 κατήγγειλε ψευδώς στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατεός, ότι το προηγούμενο διάστημα εκλάπη από εργοστάσιο σε περιοχή της Ημαθίας στο οποίο εργάζεται ως υπεύθυνος εργοδηγός, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός (καλώδια βάρους 5 τόνων) μεγάλης χρηματικής αξίας.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς και για παρόμοιες κλοπές από το χώρο του εργοστασίου, που είχαν καταγγελθεί κατά το παρελθόν.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Βέροιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι