Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα περισσότερα από 18 κιλά κάνναβης! (φωτο)

Συνελήφθησαν σε περιοχή της Καστοριάς τρεις υπήκοοι Αλβανίας οι οποίοι μετέφεραν την ποσότητα των ναρκωτικών

Περισσότερα από 18 κιλά ακατέργαστης κάνναβης επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα τρεις υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες (24-09-2015) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Πρόκειται για τρεις υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 22, 26 και 27 χρονών, οι οποίοι συνελήφθησαν για εισαγωγή μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση οι τρεις συλληφθέντες εντοπίστηκαν σε δασική περιοχή της Οινόης Καστοριάς και συνελήφθησαν. Σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν στην κατοχή τους δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -10- αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -18- κιλών και -181- γραμμαρίων.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις συλληφθέντες εισήλθαν παράνομα στη χώρα την 23-09-2015 τις βραδινές ώρες από μη ελεγχόμενη διάβαση της Ελληνοαλβανικής μεθορίου με σκοπό να εισάγουν προς το εσωτερικό της χώρας την ποσότητα κάνναβης που μετέφεραν.

• κάνναβη βάρους 18.181 γραμμαρίων ,

• το χρηματικό ποσό των εφτακοσίων εξήντα ευρώ (760€) δεκαοχτώ (18) δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής,

• δύο (2) κινητά τηλέφωνα και

• τέσσερις (4) κάρτες SIM.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους