Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βαρύ οπλισμό βρήκε η αντιτρομοκρατική στο κρησφύγετο στο Μαραθώνα!

Τι προέκυψε από τις έρευνες της αντιτρομοκρατικής και τι αναφέρουν οι πληροφορίες σχετικά με το σπίτι - αποθήκη

Σάκους με βαρύ οπλισμό και πυρομαχικά εντόπισε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στο οίκημα στον Μαραθώνα, το οποίο κάνει «φύλλο και φτερό» η Αντιτρομοκρατική, στο πλαίσιο των ερευνών της, που συνεχίζονται μετά τη σύλληψη του Γιώργου Πετρακάκου.

Επίσης, έξω από το σπίτι-αποθήκη έχουν βρεθεί έξι IX αυτοκίνητα, ένα IX φορτηγό και δύο μοτοσυκλέτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για οίκημα για το οποίο εξετάζεται αν έχει χρησιμοποιηθεί από την ομάδα Πετρακάκου, στο κρησφύγετο του οποίου στον Μώλο Φθιώτιδας είχε επίσης βρεθεί οπλισμός.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής το τελευταίο διάστημα προσανατολίζονταν στο να βρεθεί γιάφκα με κρυμμένο βαρύ οπλισμό.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το οίκημα είχε νοικιάσει πριν από έναν χρόνο ο Σπύρος Δραβίλας, που καταζητούνταν για τη ληστεία του Διστόμου και είχε αυτοκτονήσει κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας στη Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Χθες Τρίτη είχε ανακοινωθεί ότι τα όπλα που είχαν βρεθεί στον περιβάλλοντα χώρο της αγροικίας - κρησφύγετο του Πετρακάκου και των συνεργών του στον Μώλο Φθιώτιδας είναι «καθαρά», δηλαδή, από τη βαλλιστική εξέταση που έγινε, διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι θαμμένα στην αυλή της αγροικίας σε διάφορα σημεία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι καλάσνικοφ, δύο υποπολυβόλα ούζι, επτά γεμιστήρες, δύο σιγαστήρες, ανταλλακτικά τυφεκίων (κλείστρα, ελατήρια κ.λπ.), ζελατοδυναμίτιδα, χειροβομβίδες, πυροκροτητές, βραδύκαυστο φυτίλι, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων και ένα αντιαρματικό RPG, χωρίς βλήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πόλεμος» του ντονέρ στην Ευρώπη: Αίτημα της Τουρκίας που προκαλεί αντιδράσεις
Μόνο μεγάλες πλάκες βοδινού και αρνίσιου κρέατος οριζόντια κομμένες σε κομματάκια πάχους 3 έως 5 χιλιοστών θα μπορούν να χαρακτηρίζονται ως ντονέρ αν...
«Πόλεμος» του ντονέρ στην Ευρώπη: Αίτημα της Τουρκίας που προκαλεί αντιδράσεις