Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νταλίκα συγκρούστηκε με Ι.Χ. μέσα σε τούνελ της Εγνατίας Οδού! (video)

Ευτυχώς προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές και δεν τραυματίστηκε κανείς

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους ήταν οι δύο επιβαίνοντες ενός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου το οποίο αν και συγκρούστηκε με νταλίκα και μάλιστα μέσα σε τούνελ στην Εθνική Οδό, αυτοί γλύτωσαν χωρίς καν να τραυματιστούν!

Η σύγκρουση έγινε περίπου στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης στην Εγνατία Οδό μέσα στην Σ13 λίγο πριν τα διόδια Πολυμύλου. Μια νταλίκα με ελληνικές πινακίδες η οποία ήταν φορτωμένη με ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό συγκρούστηκε με προπορευόμενο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες στο οποίο επέβαινε ζευγάρι νεαρών Βούλγαρων.

Σύμφωνα με το verianet.gr, τα δύο οχήματα κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη. Απο τη σύγκρουση, η οποία ήταν σφοδρή αποκολλήθηκε ο πρώτος μπροστινός τροχός του τράκτορα της νταλίκας ενώ θραύσματα υπήρχαν παντού στο οδόστρωμα.

Συνεργείο της Εγνατίας ΑΕ έφτασε στο σημείο για να καθαρίσει το οδόστρωμα ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία η οποία διακόπηκε για πολύ λίγο. Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκαν άμεσα και περιπολικά της αστυνομίας προκειμένου να ρυθμίζουν την κυκλοφορία, αλλά και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για εγκλωβισμένους μέσα στα οχήματα.

Εν τέλει οι πληροφορίες αυτές δεν ήταν ακριβείς. Μάλιστα, από τη σύγκρουση υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές και οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο δεν έπαθαν το παραμικρό!

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Δείτε το σχετικό video το οποίο αναρτήθηκε από το verianet.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ