Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα φρίκη στην Κω: Εντοπίστηκαν νεκρά βρέφος και ένα μικρό παιδί...

Το βρέφος, αλλά και το παιδί εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή Λάμπη της Κω

Μάρτυρες ακόμη μιας τραγωδίας με θύμα ένα βρέφος αλλά και ένα μικρό παιδί, τα οποία έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθεια που καταβάλλουν χιλιάδες πρόσφυγες να ξεφύγουν από τη φρίκη του πολέμου, βρέθηκαν τα στελέχη του λιμενικού στην Κω.

Συγκεκριμένα, στην παραθαλάσσια περιοχή Λάμπη της Κω, εντοπίστηκε το πτώμα ενός βρέφους άγνωστων στοιχείων και μάλιστα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Σύμφωνα με το Λιμενικό, η σορός ανήκει σε βρέφος, ηλικίας περίπου 06 μηνών έως 01 έτους, ύψους περίπου 0,70cm και κανονικής σωματικής διάπλασης χωρίς μαλλιά. Έφερε πράσινο παντελόνι, λευκό φορμάκι και γκρι μπλούζα.

Στην ίδια θαλάσσια περιοχή εντοπίστηκε και το πτώμα ενός ανήλικου παιδιού περίπου τριών έως πέντε ετών, ύψους περίπου 0,90 εκ. και κανονικής σωματικής διάπλασης. Έφερε μπλε παντελόνι και ροζ μπλούζα. Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραγωδία με νεκρό 17χρονο μαθητή: Πέθανε ξαφνικά σπίτι του - Τον βρήκε η μητέρα του
Ο θάνατός του προήλθε από μυοκαρδίτιδα που του προκάλεσε ανακοπή καρδιάς - Από την ίδια αιτία είχε πεθάνει σε νεαρή ηλικία και ο πατέρας του
Τραγωδία με νεκρό 17χρονο μαθητή: Πέθανε ξαφνικά σπίτι του - Τον βρήκε η μητέρα του