Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κι άλλη σορός παιδιού σε προχωρημένη σήψη στην Κω!

Ακόμη τρεις νεκροί πρόσφυγες εντοπίστηκαν από το λιμενικό σε παραθαλάσσιες περιοχές του νησιού!

Άλλες τρεις σορούς, εκτός από το βρέφος που βρέθηκε στην Κω, εντόπισε το Λιμενικό σε παραθαλάσσιες περιοχές του νησιού!

Πρόκειται για ένα παιδί 3-5 ετών, μία γυναίκα περίπου 64 ετών και έναν άνδρα 40-45 ετών που βρέθηκαν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στις περιοχές Τιγκάκι και Λάμπη. Ο άτυχος άνδρας, όπως και η σορός της γυναίκας που εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή Λάμπη, έφεραν πορτοκαλί σωσίβια.

Η γυναίκα εντοπίστηκε στην ίδια θαλάσσια περιοχή με το βρέφος και το ανήλικο παιδί. Τα θύματα δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, ούτε αναγνωριστεί από άλλους μετανάστες, που βρίσκονται στο νησί.

Στο μεταξύ, από τα ξημερώματα της Παρασκευής έως τα ξημερώματα της Δευτέρας, το Λιμενικό Σώμα, προχώρησε στην περισυλλογή και διάσωση 1743 μεταναστών, σε 57 περιστατικά έρευνας και διάσωσης που έλαβαν χώρα στο ανατολικό Αιγαίο.

Τα περιστατικά αυτά εξελίχθησαν στις θαλάσσιες περιοχές Λέσβου, Σάμου,Φαρμακονησίου Κω και Μεγίστης. Το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αριάνδη» μετέφερε από τη Μυτιλήνη στον Πειραιά 1.173 μετανάστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλο γεγονός στην πλατεία Αριστοτέλους – Η συνάντηση 5 Επιταφίων
Το πρόγραμμα της αποψινής συνάντησης των Επιταφίων στην «καρδιά» της πόλης και οι πρωτοβουλίες του δήμου Θεσσαλονίκης για ενίσχυση του θρησκευτικού...
Θεσσαλονίκη: Μεγάλο γεγονός στην πλατεία Αριστοτέλους – Η συνάντηση 5 Επιταφίων