Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη 33χρονος που είχε κλέψει εκκλησίες, σπίτια και ένα αυτοκίνητο!

Ο συλληφθείς είχε προσπαθήσει να κλέψει και την τσάντα μιας ηλικιωμένης!

Σωρεία κλοπών και ληστειών είχε κάνει ένας 33χρονος ο οποίος συνελήφθη στις Σέρρες. Μεταξύ άλλων, είχε κλέψει ένα περίπτερο, εκκλησίες, σπίτια, ένα αυτοκίνητο, ενώ είχε προσπαθήσει να κλέψει και την τσάντα μιας ηλικιωμένης!

Ο 33χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Τροχαίας Σερρών οι οποίοι τον αναζητούσαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας ληστείας.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι στις Σέρρες, προσποιούμενος τον πελάτη, αφαίρεσε από περίπτερο 29χρονης διάφορα εμπορεύματα μικρής χρηματικής αξίας και διέφυγε με όχημα που είχε σταθμεύσει σε κοντινό σημείο.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, προέκυψε ότι το όχημα το είχε κλέψει το πρωί της 29-9-2015 από τις Σέρρες, ενώ δύο μέρες μετά (1-10-2015) επιβαίνοντας στο κλεμμένο όχημα, αποπειράθηκε με τη χρήση σωματικής βίας να αφαιρέσει την τσάντα 80χρονης ημεδαπής.

Επίσης από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο πεντάμηνο (Μάιος – Σεπτέμβριος), ο 33χρονος αφαίρεσε από 2 Ιερούς Ναούς διάφορα λατρευτικά αντικείμενα, ενώ επιπλέον από 2 οικίες αφαίρεσε διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα.

Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχηγός: Η δική μου αλήθεια - Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρουσιάζει το πρώτο του βιβλίο
Μοιράζεται άγνωστες ιστορίες από την καριέρα του και το έπος της Πορτογαλίας - Πότε θα γίνει η παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη
Αρχηγός: Η δική μου αλήθεια - Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρουσιάζει το πρώτο του βιβλίο
Μπούγας: Σχεδόν βέβαιη η έφεση του Εισαγγελέα στην απόφαση για το Μάτι
Η απόφαση του δικαστηρίου είναι αναντίστοιχη προς το μέγεθος της απώλειας και προς το μέγεθος της τραγωδίας, είπε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης
Μπούγας: Σχεδόν βέβαιη η έφεση του Εισαγγελέα στην απόφαση για το Μάτι