Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Β. Ελλάδος απέτρεψε μια αυτοκτονία!

Εντόπισαν έγκαιρα και έσωσαν μια ενήλικη η οποία εξέφρασε μέσω διαδικτύου την πρόθεση να αυτοκτονήσει

Καθοριστική ήταν η παρέμβαση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, χάρη στην οποία απετράπη μια αυτοκτονία που είχε προαναγγελθεί μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (15-10-2015) εξειδικευμένα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, αφού ενημερώθηκαν για το συγκεκριμένο περιστατικό, προέβησαν άμεσα διαδικτυακή έρευνα, τόσο των ψηφιακών στοιχείων, όσο και των λοιπών δεδομένων.

Στο πλαίσιο αυτό, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ατόμου, που εκδήλωσε την πρόθεσή να αυτοκτονήσει και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης μετέβησαν άμεσα στον τόπο κατοικίας του για την ανεύρεσή και τη διασφάλιση της σωματικής του ακεραιότητας.

Εντός της οικίας εντοπίσθηκε μια ενήλικη και αφού διασφαλίστηκε η σωματική της ακεραιότητα, διεκομίσθη συνοδεία σταθμού ΕΚΑΒ και των οικείων της, σε Νοσοκομείο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, καθώς και το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάμε Στοίχημα: Over με αξία στο Ουντινέζε - Νάπολι
Δευτέρα του Πάσχα (06/05) με τη δράση να παραμένει αμείωτη στο κουπόνι στοιχήματος, καθώς στο πρόγραμμα υπάρχουν δυνατά παιχνίδια σε Premier League &...
Πάμε Στοίχημα: Over με αξία στο Ουντινέζε - Νάπολι