Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ! Ένας 15χρονος είχε κάνει 6 διαρρήξεις από τον Ιούλιο και μετά!

Συνελήφθη από την αστυνομία ο 15χρονος, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και κατά της μητέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου!

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι πίσω από μια σειρά από διαρρήξεις που είχαν γίνει από τα μέσα Ιουλίου σε περιοχή της Καβάλας, κρυβόταν ένας... 15χρονος (!) ο οποίος και συνελήφθη από την αστυνομία!

Ο 15χρονος, ο οποίος είχε κάνει συνολικά έξι (6) διαρρήξεις σε οικίες και κατάστημα, συνελήφθη χθες (15-10-2015) το μεσημέρι, στο Κρυονέρι Καβάλας. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και η 40χρονη μητέρα του δράστη, κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 15χρονο, διότι, την προηγούμενη ημέρα (14-10-2015), διέρρηξε οικία, στο Κρυονέρι και αφαίρεσε από το εσωτερικό της ένα ρολόι χειρός, ένα μουσικό όργανο, ένα πορτοφόλι και ένα ζευγάρι υποδημάτων. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα παραπάνω αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι ο 15χρονος, κατά το χρονικό διάστημα 15-7-2015 έως 29-9-2015, στο ίδιο χωριό, διέπραξε άλλες πέντε διαρρήξεις σε οικίες και κατάστημα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρυσαφικά – κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των διακοσίων τριάντα (230) ευρώ, δύο ηλεκτρονικές συσκευές, πακέτα τσιγάρων και διάφορα άλλα προϊόντα και τρόφιμα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρηνίδων Καβάλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ