Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρίλερ: Δύο άνθρωποι εγκλωβίστηκαν σε Ι.Χ. λόγω της βροχής!

Σώθηκαν χάρη στην επέμβαση της Πυροσβεστικής - Σοβαρά τα προβλήματα από τη βροχόπτωση σε Αττική και Ηλεία

Σημαντικά προβλήματα προκάλεσαν σε Αττική και Ηλεία οι δυνατές καταιγίδες που εκδηλώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην Ελευσίνα χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων από Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε ακινητοποιηθεί στη συμβολή των πλημμυρισμένων οδών Ωκεανίδου και Δημοκριτών.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε, στη διάρκεια της νύχτας 10 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια σε Ελευσίνα, Μενίδι, Σαλαμίνα, Πεντέλη και Καλλιθέα.

Σφοδρές βροχοπτώσεις έχουν πλήξει τη βορειοδυτική Ηλεία. Τα περισσότερα προβλήματα καταγράφονται στον δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης.

Ειδικότερα, λόγω του όγκου του νερού έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα στην περιοχή της Βάρδας, ενώ έχουν παρασυρθεί σταθμευμένα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου στο Mega, ανεμοστρόβιλος σάρωσε χωράφια και ισοπέδωσε θερμοκήπια.

Ανάλογα προβλήματα καταγράφονται επίσης στην περιοχή της Βουπρασίας, ενώ μετ' εμποδίων γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου.

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων έχει ενισχυθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών, με δυνάμεις από γειτονικές περιοχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη