Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προσοχή: Απόπειρα εξαπάτησης με έρανο «μαϊμού» καταγγέλλει η PRAKSIS!

Η ΜΚΟ καταγγέλλει ότι άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομά της για να αποκομίσουν χρηματικά οφέλη

Προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών καταγγέλλει η μη κυβερνητική οργάνωση PRAKSIS από άτομα που μέσω της χρήσης του ονόματος της οργάνωσης, επιχειρούν να αποκομίσουν χρηματικά οφέλη. Σε ανακοίνωσή της η MKO ζητά από κάθε πολίτη ή επιχείρηση που διαπιστώνει αντίστοιχη απόπειρα να αναφέρει άμεσα το γεγονός.

Συγκεκριμένα, η οργάνωση ζητά από το κοινό να αναφέρει τέτοια περιστατικά στο τμήμα ανεύρεσης πόρων στα Κεντρικά Γραφεία της PRASKIS (210 520 5200 ή στο [email protected]) προκειμένου να εξαλειφθούν οι όποιες προσπάθειες εξαπάτησης.

«Για την κατοχύρωση και διασφάλιση του έργου μας, έχουμε οργανωμένο αρμόδιο τμήμα ανεύρεσης πόρων. Η PRAKSIS είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο και για το λόγο αυτό δεν προβαίνει ποτέ σε διαδικασίες πώλησης υλικού ή προϊόντων με σκοπό την εξασφάλιση πόρων. Επιπλέον, σε καμία περίπτωση οι διαδικασίες ανεύρεσης πόρων δεν υλοποιούνται από ανεξάρτητους και μη διαπιστευμένους ανθρώπους μέσω της πώλησης υλικών ή προϊόντων ή μέσω της διεκδίκησης παροχής δωρεάν υπηρεσιών προς αυτούς ή τρίτους ανθρώπους» διευκρινίζει η οργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, η PRAKSIS έχει καταφύγει στη δικαιοσύνη για περιστατικά στα οποία έγινε προσπάθεια εξαπάτησης και άντλησης πόρων μέσω του ονόματος της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ