Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μία σύλληψη για την απόπειρα αρπαγής τρίχρονου αγοριού στη Βάρη

Συνελήφθη από την αστυνομία μια 53χρονη ρομά, ενώ αναζητείται ακόμη μια νεαρή ως συνεργός της

Μία 53χρονη ρομά είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα που επιχείρησε να αρπάξει ανήλικο αγόρι μέσα από σούπερ μάρκετ, το περασμένο Σάββατο στη Βάρη Αττικής.

Η γυναίκα συνελήφθη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην περιοχή, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ενώ αναζητείται άλλη μία νεαρή ρομά ως συνεργός της.

Όπως διαπιστώθηκε, το πρωί του Σαββάτου το τρίχρονο αγόρι μετέβη στο κατάστημα με τη μητέρα του, η οποία έχασε για λίγο την εποπτεία του. Η ρομά, που αναζητείται, ήταν μέσα στο σούπερ μάρκετ και προσπάθησε να αρπάξει το παιδί από το χέρι και να το αναγκάσει να βγει μαζί της στον δρόμο.

Όμως, την αντιλήφθηκε έγκαιρα η μητέρα του αγοριού, που το άκουσε να φωνάζει όταν η γυναίκα το τράβαγε κοντά της. Η μητέρα βγήκε άμεσα από το κατάστημα και πρόλαβε να πάρει πίσω τον γιο της από τη γυναίκα, η οποία τής είπε ότι μπέρδεψε το αγόρι με το δικό της παιδί.

Στο περιστατικό παρενέβη η συλληφθείσα, η οποία επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα του ανηλίκου και σε τρίτους που είχαν προστρέξει στο σημείο, υπερασπιζόμενη την αναζητούμενη γυναίκα, στην οποία παρέδωσε ένα παιδί που είχε στην αγκαλιά της ισχυριζόμενη ότι είναι δικό της.

Η γυναίκα που διαφεύγει εκμεταλλεύτηκε τον διαπληκτισμό και αποχώρησε από το σημείο, απ' όπου μετά από λίγο έφυγε και η συλληφθείσα.

Αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν επιτόπου προσήγαγαν από την περιοχή 12 άτομα, μεταξύ των οποίων και τη συλληφθείσα, την οποία αναγνώρισε η παθούσα, ως τη συνεργό της αναζητούμενης ρομά.

Με τη σε βάρος της δικογραφία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου κατά συναυτουργία, η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι