Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκλεψαν το ίδιο σπίτι δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες!

Συνελήφθησαν από την αστυνομία οι δύο διαρρήκτες - Μόλις 16 ετών ο ένας από τους δύο!

Δύο φορές μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα είχαν κλέψει δύο διαρρήκτες που συνελήφθησαν από την αστυνομία στις Σέρρες. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί ηλικίας 16 και 33 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού και εφαρμόζοντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, στα τέλη Αυγούστου του 2015 διέρρηξαν μονοκατοικία 53χρονου σε περιοχή των Σερρών. Κατά τη διάρρηξη αυτή οι δράστες αφαίρεσαν διάφορα εργαλεία και είδη υγιεινής, η αξία των οποίων αγγίζει τις 10.000 ευρώ , σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα

Επίσης στις αρχές Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους, διέρρηξαν και πάλι την ίδια μονοκατοικία, παραβιάζοντας την πόρτα της οικίας και αφαίρεσαν διάφορα είδη υγιεινής, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 300 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν στην κατοχή του 33χρονου και αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kardiako
Κολπική μαρμαρυγή: Γιατί χτυπά μικρότερες ηλικίες - Οι κίνδυνοι για την καρδιά
Η συχνότητα εμφάνισης έχει αυξηθεί και για τους νεότερους, μαζί με τις αντίστοιχες δυσλειτουργίες που μπορεί να προκαλέσει
Κολπική μαρμαρυγή: Γιατί χτυπά μικρότερες ηλικίες - Οι κίνδυνοι για την καρδιά