Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεαροί επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη και της έκλεψαν την τσάντα!

Ανήλικος ο ένας εκ των δύο δραστών!

Στο κρατητήριο βρέθηκαν δύο νεαροί (ο ένας εκ των οποίων ανήλικος) στις Σέρρες οι οποίοι λήστεψαν την τσάντα μιας ηλικιωμένης γυναίκας, αλλά συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ένας 18χρονος και ένας 16χρονος, επιβαίνοντας σε δίκυκλο, προσέγγισαν την 85χρονη γυναίκα και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν την τσάντα της που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Σερρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Σερρών, οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν στην πόλη των Σερρών και συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.

Το δίκυκλο, ιδιοκτησίας της μητέρας του 18χρονου, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε περιοχή των Σερρών και κατασχέθηκε. Η ηλικιωμένη, με σταθμό Ε.Κ.Α.Β. διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα η Μονή της Χώρας – Τι δήλωσε στα εγκαίνια ο Ερντογάν
Tα ψηφιδωτά στους τοίχους στον χώρο της προσευχής καλύφθηκαν, ενώ καθορίστηκε περιοχή που θα την επισκέπτονται οι τουρίστες με ξεναγό
Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα η Μονή της Χώρας – Τι δήλωσε στα εγκαίνια ο Ερντογάν
Πανεπιστήμιο Κολούμπια: Ακυρώνει την μεγαλειώδη τελετή απονομής τίτλων σπουδών
Το πανεπιστήμιο έγινε το επίκεντρο του κινήματος διαμαρτυρίας εναντίον του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας
Πανεπιστήμιο Κολούμπια: Ακυρώνει την μεγαλειώδη τελετή απονομής τίτλων σπουδών