Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκλεψαν 1,5 τόνο τυροκομικών προϊόντων!

Από τη μονάδα παραγωγής του Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Ανωγείων

Ενάμιση τόνο τυροκομικών προϊόντων έκλεψαν άγνωστοι από τη μονάδα παραγωγής του Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Ανωγείων χθες τα ξημερώματα.

Η παραβίαση της εισόδου έγινε αντιληπτή το πρωί της Δευτέρας από υπάλληλο του συνεταιρισμού και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ανωγείων Μανόλη Καλλέργη που μίλησε στο ΑΜΠΕ «πρόκειται για ζημιά άνω των 15.000 ευρώ ενώ τα προϊόντα αφορούσαν γραβιέρες της Ένωσης Περάματος και δοχεία με φέτες των Ανωγείων. Ο συναγερμός για άγνωστο λόγο δεν χτύπησε, ενώ είναι άγνωστο το πότε ακριβώς οι ληστές επιχείρησαν».

Σήμερα, κλιμάκιο της Ασφάλειας πραγματοποίησε αυτοψία στον χώρο, ενώ ήδη έχουν δοθεί καταθέσεις από τον δήμαρχο και εργαζόμενους.

Για πρώτη φορά έγινε τέτοια κλοπή, όπως δήλωσε ο δήμαρχος, στον συνεταιρισμό, ο οποίος εδώ και χρόνια ενισχύει τους κτηνοτρόφους οι οποίοι από κοινού στηρίζουν τη συγκεκριμένη συνεταιριστική προσπάθεια.

Τόσο από την πλευρά του δήμου όσο όμως και από τη διοίκηση του συνεταιρισμού, ζητήθηκε εκ νέου να αυξηθούν οι περιπολίες της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή, με στόχο την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών ή ζημιών στις εγκαταστάσεις.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΜΠΕ, το κόστος της ζημιάς θα επιβαρύνει αποκλειστικά την Ένωση και τον Συνεταιρισμό και οι κτηνοτρόφοι δε θα υποστούν κάποια οικονομική ζημιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φλωρίδης: Αυτοί που κάνουν σταυρούς για ψήφους είναι αντίχριστοι του κερατά (VIDEO)
Τι είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης για το επεισόδιο στη Βουλή αλλά και τις έρευνες για την υπόθεση Λυγγερίδη
Φλωρίδης: Αυτοί που κάνουν σταυρούς για ψήφους είναι αντίχριστοι του κερατά (VIDEO)