Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μια 16χρονη διέρρηξε σπίτι και έκλεψε € 6.000!

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή - Έχει απασχολήσει ξανά την αστυνομία!

Μια έφηβη κοπέλα μόλις 16 ετών κρυβόταν πίσω από τη διάρρηξη και ληστεία που έγινε στις 14 Οκτωβρίου μέρα μεσημέρι σε σπίτι στην Καβάλα! Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, οι οποίοι ταυτοποίησαν τα στοιχεία της 16χρονης, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, η δράστιδα, το μεσημέρι της 14-10-2015, στην Καβάλα, διέρρηξε οικία και αφαίρεσε από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η 16χρονη έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους