Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο ανδρών: Δραματική έκκληση της μητέρας (Video)

Άφαντοι για τρίτη ημέρα 35χρονος και 40χρονος στο Μεσολόγγι – Είναι αγνοούμενοι από την Πρωτοχρονιά

Χωρίς αποτέλεσμα είναι και την Κυριακή οι έρευνες για τους δύο αγνοούμενους στην ευρύτερη περιοχή του Πενταλόφου Μεσολογγίου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αιτωλικού.

Από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, οπότε διασκέδασαν σε μπαρ στην περιοχή του Νεοχωρίου, οι δύο άντρες, ηλικίας 35 και 40 ετών, δεν έχουν δώσει σημεία ζωής. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, έφυγαν με αυτοκίνητο λίγο μετά τις 4 το πρωί και γύρω στις 5 το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τους χάθηκε.

Αρχικά για τον εντοπισμό τους κινητοποιήθηκε η Αστυνομία, που κατόπιν ζήτησε και τη συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου σταμάτησε η αναζήτησή τους από λέμβο της 6ης ΕΜΑΚ στον Αχελώο ποταμό λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και πλέον συνεχίζεται από ξηράς, από πεζοπόρα τμήματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Δεδομένου ότι -σύμφωνα με τους θαμώνες του μπαρ- οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, εκφράζονται φόβοι ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε μέσα στο ποτάμι, όπου και εστιάζονται οι έρευνες των Αρχών.

Η έκκληση της μάνας

Δραματική ήταν η έκκληση της μητέρας ενός εκ των δύο, η οποία μέσω του Σκάι ζήτησε από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει με τις αρχές ή τις οικογένειες των δύο ανδρών, για να δώσει κάποια πληροφορία. «Δεν αναζητώ ευθύνες, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βρούμε τα παιδιά μας και να είναι καλά», πρόσθεσε η ίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγώνη για Αφρικανική σκόνη: Μόνο με μάσκα όσοι έχουν αναπνευστικά (VIDEO)
Μέτρα προστασίας σε όσους έχουν χρόνια αναπνευστικά προβλήματα συνέστησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ – Τι είπε για τον κορωνοϊό
Παγώνη για Αφρικανική σκόνη: Μόνο με μάσκα όσοι έχουν αναπνευστικά (VIDEO)
Η στιγμή που μπήκαν κλέφτες σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη – Ήξεραν πώς έρχεται το «100»
Οι γείτονες τους φώναζαν πως «έχουμε καλέσει το 100, φύγετε» και εκείνοι τους απάντησαν «το γνωρίζουμε»
Η στιγμή που μπήκαν κλέφτες σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη – Ήξεραν πώς έρχεται το «100»