Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κυνηγός πυροβόλησε κατά θηροφύλακα για να αποφύγει τον έλεγχο!

Κατά τη διάρκεια ελέγχου για παράνομη θήρα στο εθνικό πάρκο στο Μύτικα Άρτας

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός θηροφύλακα, συνελήφθη ένας 40χρονος κυνηγός στην Άρτα. Όπως καταγγέλθηκε, στη διάρκεια ελέγχου για παράνομη θήρα στο εθνικό πάρκο στο Μύτικα Άρτας, προχθές το απόγευμα, ο 40χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο κατά του 42χρονου θηροφύλακα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, χωρίς να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθησαν αστυνομικές έρευνες, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα, να εντοπιστεί ο κυνηγός χθες το μεσημέρι και να συλληφθεί.

Το κυνηγετικό όπλο του δράστη, η άδεια κατοχής τους οποίου ήταν ληγμένη, κατασχέθηκε.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας καθώς και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eurovision: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπό το φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων
Οι επισκέπτες θα περνούν από σαρωτές και ελέγχους ασφαλείας, όπως στα αεροδρόμια, κατά την είσοδό τους στους χώρους του διαγωνισμού όπου...
Eurovision: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπό το φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων
Μπακογιάννης για επέτειο Marfin: Ό,τι ημέρα και να είναι, όπου και να είμαστε, δεν ξεχνάμε
«Για την Παρασκευή, τον Επαμεινώνδα, την Αγγελική και το αγέννητο παιδί της, το Πάσχα δεν ήρθε ποτέ» έγραψε σε ανάρτησή του ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων
Μπακογιάννης για επέτειο Marfin: Ό,τι ημέρα και να είναι, όπου και να είμαστε, δεν ξεχνάμε