Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απίστευτο! Προσποιήθηκε τον κληρικό για να πάρει 5.000 ευρώ από ιερέα!

Ένας 22χρονος εξαπάτησε ιερέα στο Διδυμότειχο, προσποιούμενος κληρικό υπάλληλο του ταμείου ασφαλίσεων κληρικών!

Θύμα απάτης από έναν 22χρονο έπεσε ιερέας στο Διδυμότειχο. Συγκεκριμένα, ο 22χρονος, προσποιούμενος τον κληρικό,απέσπασε το ποσό των 5.000 ευρώ, από ιερέα του Διδυμοτείχου.

Ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 61χρονο ιερέα και προσποιούμενος κληρικό υπάλληλο του ταμείου ασφαλίσεων κληρικών, τον έπεισε να του αποστείλει εντός της ημέρας, μέσω ταχυδρομικής επιταγής, το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, προκειμένου να του χορηγηθεί υποτιθέμενο χρηματικό ποσό από αναδρομικά επιδόματος!

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, μετά από έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 22χρονου, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί. Ωστόσο, διαπιστώθηκε είχε και κατά το παρελθόν απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πεδιάδα Θεσσαλονίκης: «Καμπανάκι» για τα αποθεμάτα νερού - «Οριακά και επίκινδυνα»
Κρίσιμος ο Ιούλιος, είμαστε «οριακά και επικίνδυνα», τονίζει ο γ.γ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Αθανασίου - Η παραγωγή ρυζιού στη Θεσσαλονίκη
Πεδιάδα Θεσσαλονίκης: «Καμπανάκι» για τα αποθεμάτα νερού - «Οριακά και επίκινδυνα»
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους περισσότερους ανθρώπους η θερμοκρασία του νερού είναι θέμα προτίμησης και όχι υγείας
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη