Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανέβαζε αισθησιακές φωτογραφίες πρώην συντρόφου του σε πορνογραφικές ιστοσελίδες!

Η 36χρονη παθούσα τον κατήγγειλε στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Πλήθος αισθησιακών φωτογραφιών 36χρονης πρώην συντρόφου του και αρχείων βίντεο με τις μεταξύ τους προσωπικές στιγμές κατηγορείται ότι είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου και σε ψευδή προφίλ σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ένας 47χρονος.

Η γυναίκα τον κατήγγειλε στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που διερεύνησε την υπόθεση, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του, για διάδοση ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Σε έρευνα που έγινε χθες το πρωί στο σπίτι του 47χρονου στο Μαρούσι, καθώς και σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί στην Αττική, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ισάριθμοι δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι.

Τα κατασχεθέντα αυτά ψηφιακά μέσα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις. Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Για εξοικονόμηση πόρων και επιτάχυνση της διαδικασίας, κάνει λόγο η διοίκηση Αγγελούδη – Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια για ένταξη του έργου στο νέο...
Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία