Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φύλακας εργοστασίου πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά επίδοξο κλέφτη!

Στον εισαγγελέα και ο φύλακας, ο οποίος κατείχε παράνομα το όπλο και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Φως στις συνθήκες του βαρύτατου τραυματισμού 29χρονου ο οποίος τις πρωινές ώρες της 28ης Ιανουαρίου είχε μεταφερθεί με αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος σε νοσοκομείο, χτυπημένος από βολίδα πυροβόλου όπλου, έριξε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως προέκυψε, βραδινές ώρες της 27ης Ιανουαρίου, 26χρονος μαζί με συνεργό του έκλεψαν από τον Ασπρόπυργο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο στη συνέχεια επιβιβάστηκαν ο 29χρονος μαζί με άλλους δύο συνεργούς τους και κατευθύνθηκαν σε εργοστάσιο παρασκευής τσιμέντου στα Άνω Λιόσια, με σκοπό την κλοπή.

Οδηγώντας το κλεμμένο αυτοκίνητο, ο 29χρονος παραβίασε την κεντρική πύλη του εργοστασίου και μπήκε στον περίβολό του. Οι δράστες αποβιβάστηκαν και με βαριοπούλα έσπασαν τη τζαμαρία των γραφείων της εταιρείας και επιχείρησαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο.

Ο 52χρονος φύλακας του εργοστασίου που αντελήφθη το συμβάν, πυροβόλησε με πιστόλι που κατείχε παράνομα -όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε υπό το καθεστώς φόβου-, αρχικά στον αέρα και κατόπιν κατά του αυτοκινήτου με το οποίο οι δράστες είχαν μπει στο εργοστάσιο.

Κατά τη διαφυγή τους, αυτοί διαπίστωσαν ότι ο 29χρονος είχε τραυματιστεί και αποχώρησαν, αφού ανέθεσαν σε γυναίκα να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Το κλεμμένο όχημα βρέθηκε αργότερα ολοσχερώς καμένο, στην περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

Σε έρευνα στο σπίτι του 52χρονου φύλακα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία θήκη πιστολιού, μεταλλική σιδερογροθιά και σπρέι εκτόξευσης χημικών, ενώ στο αυτοκίνητό του βρέθηκε κάνη πυροβόλου όπλου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 26χρονου, του 29χρονου και των τριών συνεργών τους, για την απόπειρα κλοπής στην εταιρεία και την κλοπή του αυτοκινήτου, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάμε Στοίχημα: Over με αξία στο Ουντινέζε - Νάπολι
Δευτέρα του Πάσχα (06/05) με τη δράση να παραμένει αμείωτη στο κουπόνι στοιχήματος, καθώς στο πρόγραμμα υπάρχουν δυνατά παιχνίδια σε Premier League &...
Πάμε Στοίχημα: Over με αξία στο Ουντινέζε - Νάπολι
Τέλος χρόνου για «Φωτοβολταϊκά στη στέγη» - Μέχρι πότε γίνονται αιτήσεις
Με τη λήξη του προγράμματος, όλα τα νέα φωτοβολταϊκά οικιακών καταναλωτών, τα οποία καταθέτουν αίτηση σύνδεσης στον ΔΕΔΔΗΕ, θα υπάγονται στο...
Τέλος χρόνου για «Φωτοβολταϊκά στη στέγη» - Μέχρι πότε γίνονται αιτήσεις