Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης θα διακομιστεί ο κακοποιημένος 5χρονος

Στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται και ο τρίχρονος αδερφός του, με τραύματα κακοποίησης σε όλο του το σώμα

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), το πεντάχρονο αγόρι που δέχθηκε βίαιη επίθεση από τον 40χρονο φίλο της μητέρας του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου θα συνεχιστεί η νοσηλεία του σε ειδική παιδοεντατική μονάδα.

Θύμα της βαναυσότητας του κατ' επανάληψη συλληφθέντα 40χρονου (για κλοπές και ναρκωτικά), ήταν και το τρίχρονο αδερφάκι του πεντάχρονου, το οποίο εντόπισαν οι αστυνομικές Αρχές στην οικία του δράστη σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση.

Το μικρότερο παιδί νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική μονάδα του νοσοκομείου και φέρει εμφανή τραύματα κακοποίησης σε όλο του το σώμα, χωρίς ωστόσο να διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή του.

Τα τραύματα στα σώματα των δύο παιδιών, αποτελούν αδιάσειστα στοιχεία για το ότι ήταν αποδέκτες ιδιαιτέρως βίαιων ξεσπασμάτων του συλληφθέντα φίλου τής μητέρας τους, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης προχώρησε στη σύλληψη, καθώς και των γονιών του δράστη, οι οποίοι φέρονται να γνώριζαν τα όσα συνέβαιναν.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χατζηδάκης για Βόρεια Μακεδονία: Η Ευρώπη απαιτεί και ευρωπαϊκή λογική
«Είμαι βέβαιος ότι η Πρόεδρος και η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση θα καταλάβουν αυτό το μήνυμα», είπε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Χατζηδάκης για Βόρεια Μακεδονία: Η Ευρώπη απαιτεί και ευρωπαϊκή λογική
Μητσοτάκης: Σε συνέδριο για φυσικές καταστροφές - Η χειραψία με Καραμανλή (ΦΩΤΟ)
Συνέδριο με θέμα με θέμα «Προωθώντας την Καινοτομία στην Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών – Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών: Μια Πράξη Πολιτισμού»
Μητσοτάκης: Σε συνέδριο για φυσικές καταστροφές - Η χειραψία με Καραμανλή (ΦΩΤΟ)