Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μητέρα του Μπεν: «Πιστεύω ότι το παιδί μου ζει και λέγεται Ανδρέας»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Νέος κύκλος ερευνών έχει ξεκινήσει στην Κω από τη βρετανική αστυνομία

Την πεποίθηση ότι ο Μπεν Νίνταμ είναι σίγουρα ζωντανός εξέφρασε η μητέρα του, την ώρα που νέος κύκλος ερευνών έχει ξεκινήσει στην Κω από τη βρετανική αστυνομία.

«Πιστεύω ότι κάποιος από την Κω έχει πληροφορίες για το τι συνέβη στον Μπεν και πού μπορεί να είναι σήμερα. Υπήρχαν κάποιες πληροφορίες πριν μερικά χρόνια ότι ο Μπεν έχει φύγει από την Κω, έχει νέο όνομα, Ανδρέας και ζει με έναν άνδρα που τον λένε Νίκο» αποκάλυψε η μητέρα του σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που άρχισαν και πάλι οι έρευνες γιατί περιμέναμε καιρό να συνεργαστούν η βρετανική με την ελληνική αστυνομία» πρόσθεσε.

Ο Μπεν εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 1991 από το νησί σε ηλικία 21 μηνων.

Οι βρετανοί αστυνομικοί που έχουν φτάσει στην Κω απευθύνουν εκ νέου έκκληση στους κατοίκους του νησιού που έχουν κάποια πληροφορία ή γνωρίζουν κάτι, να έρθουν σε επαφή μαζί τους με απόλυτη εμπιστευτικότητα και εχεμύθεια.

Γι' αυτό τον σκοπό μάλιστα η φιλανθρωπική οργάνωση Crimestoppers προσφέρει αμοιβή 12.500 ευρώ σε οποιονδήποτε προσφέρει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ανακάλυψη του μικρού Μπεν.

Τρεις αριθμοί κινητών τηλεφώνων είναι στην διάθεση ειδικά για το ελληνικό κοινό, για να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με τους αστυνομικούς.

6951040208 ( Ελληνικά/Αγγλικά)

6951040217 ( Ελληνικά/Αγγλικά)

6951040226 (Αγγλικά)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική επέμβαση διενεργήθηκε με επιτυχία σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε