Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη Ρώσου με Διεθνές Ένταλμα - Ερυθρά αγγελία

Από αστυνόμους του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (12-05-2016), 59χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Ρωσίας, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ερυθρά αγγελία Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης από την Ιντερπόλ για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Σύλληψη για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών

Απογευματινές ώρες της 11-05-2016, αστυνομικοί Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 24 και 29 ετών, έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κάνναβης και χρηματικό ποσό, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή κατά συναυτουργία

Σήμερα (12-05-2016), πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο άντρες ηλικίας 25 και 24 ετών, διότι αφαίρεσαν από μάντρα οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Κορδελιού, διάφορα μέρη  αυτοκινήτων. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, σε βάρος του 24χρονου συλληφθέντα, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, για κλοπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο