Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή έλαβε το ζεύγος Μαρτίνη

Για υπόθεση δωροδοκίας και νομιμοποίησης παράνομων εσόδων ποσού 3,2 εκατομμυρίων μάρκων

Την Παρασκευή θα βρεθεί εκ νέου ενώπιον του Ανακριτή Διαφθοράς Νίκου Τσιρώνη, το ζεύγος Μαρτίνη που συνελήφθη το βράδυ για υπόθεση δωροδοκίας και νομιμοποίησης παράνομων εσόδων ποσού 3,2 εκατομμυρίων μάρκων.

Ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέας Μαρτίνης και η σύζυγός του, Γεωργία, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον ανακριτή προκειμένου να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους απέναντι στο βαρύτατο κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος τους. Ως τότε οι δύο σύζυγοι θα παραμείνουν κρατούμενοι.

Οι δυο κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται τονίζοντας πως δεν έλαβαν ποσά από χρηματισμό. Σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου τους Γιάννη Θωμά, η Γ. Μαρτίνη υποστηρίζει ότι τα χρήματα σε λογαριασμούς της που εντόπισαν οι δικαστικές αρχές είναι προερχόμενα από οικογενειακή της περιουσία, τα οποία διαχειριζόταν δικηγόρος συγγενικό της πρόσωπο. Ο ίδιος ο κ. Μαρτίνης ανέφερε πως «όλα τα ακίνητα είναι απολύτως νόμιμα δηλωμένα και φορολογημένα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μύδροι Αμβρόσιου κατά Ιερώνυμου – Επειδή συναντήθηκε με τον Μητσοτάκη
Τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και ότι «αποδέχεται τη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων ως φυσιολογικούς»
Μύδροι Αμβρόσιου κατά Ιερώνυμου – Επειδή συναντήθηκε με τον Μητσοτάκη