Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προφυλακιστέος ο 30χρονος για επιθέσεις σε βάρος έξι γυναικών

Πρόκειται αρχικά να κρατηθεί στο Ψυχιατρικό Κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη για την ψυχολογική του κατάσταση

Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος που κατηγορείται για επιθέσεις σε βάρος γυναικών, στην περιοχή του Αμαρουσίου, μετά την απολογία του ενώπιον του 27ου Τακτικού Ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος πρόκειται αρχικά να κρατηθεί στο Ψυχιατρικό Κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη για την ψυχολογική του κατάσταση, αίτημα που έθεσε ο συνήγορος του στον δικαστικό λειτουργό. Στη συνέχεια αναμένεται να μεταχθεί για να κρατηθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Απολογούμενος ο 30χρονος για τις έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών που του καταλογίζει το κατηγορητήριο, φέρεται να απέδωσε τις πράξεις του σε ερωτική απογοήτευση: «Ήθελα να μειώσω το γυναικείο φύλο» είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον ανακριτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάντηση Καλλιάνου σε Γεωργιάδη: Δεν τα βάζω μαζί σου, φταίει η κλινική
«Όλα στο φως, χωρίς να φοβηθώ κανέναν που θα προσπαθήσει να με βγάλει ψεύτη, διότι στη θέση του πατέρα μου έχουν βρεθεί χιλιάδες άνθρωποι»
Απάντηση Καλλιάνου σε Γεωργιάδη: Δεν τα βάζω μαζί σου, φταίει η κλινική
Θεσσαλονίκη: Φράκαρε ο Περιφερειακός – Τεράστια ταλαιπωρία για οδηγούς (ΧΑΡΤΗΣ)
Πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου – Αυξημένη κίνηση και μέσα στην πόλη
Θεσσαλονίκη: Φράκαρε ο Περιφερειακός – Τεράστια ταλαιπωρία για οδηγούς (ΧΑΡΤΗΣ)