Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ριφιφί με λεία πάνω από €176.000 σε κοσμηματοπωλείο!

Συνελήφθη από την αστυνομία ένας 26χρονος - Είχε κλέψει με συνεργούς του κοσμήματα, νομίσματα, αλλά και πλάκες χρυσού!

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η ληστεία που είχε γίνει με ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ένας 26χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 02-06-2016, στην περιοχή της Αττικής, δυνάμει σχετικού Εντάλματος Σύλληψης του 7ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς αλλά και οι συνεργοί του, στις 27/29-02-2016 (δείτε εδώ) αφού παραβίασαν είσοδο στοάς στο κέντρο της πόλης, διέρρηξαν και εισήλθαν στο εσωτερικό τυπογραφείου και καταστήματος πώλησης υφασμάτων, απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα.

Ακολούθως, αφού πρώτα άνοιξαν τρύπα στον τοίχο (μέθοδος ριφιφί) κοσμηματοπωλείου, εισήλθαν στο εσωτερικό του, απενεργοποίησαν το συναγερμό και τις κάμερες που βρίσκονταν εντός του καταστήματος και στη συνέχεια αφαίρεσαν πλήθος κοσμημάτων και χρυσαφικών, καθώς επίσης πλάκες χρυσού και νομίσματα ξένων χωρών από το εσωτερικό χρηματοκιβωτίου.

Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 176.800 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των συνεργών του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ