Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Λαμπερό Gala για Απόφοιτους και Φίλους του Ανατόλια

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του προγράμματος υποτροφιών του Κολλεγίου

O Σύλλογος Αποφοίτων (Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια) και ο Σύλλογος Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια (ΣΦΚΑ), γιόρτασαν την παραμονή των Χριστουγέννων με ένα λαμπερό Gala το οποίο διεξήχθη στο Porto Palace Hotel τη Δευτέρα 24/12/2018.

Η επιβλητική αίθουσα ‘Grand Pietra’ του Porto Palace Hotel, εορταστικά στολισμένη και ειδικά διαμορφωμένη για την περίσταση, τα εκλεκτά εδέσματα και το πλούσιο οpen bar, οι λαμπερές παρουσίες των Anatolians και των φίλων τους, συνέβαλαν στην επιτυχία του ‘Chandelier Christmas Eve Gala’, το οποίο διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Tα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη του προγράμματος υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια.

anatolia.jpg

Την εκδήλωση τίμησαν με τη συμμετοχή τους ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια κ. Παύλος Βλάχος και πολλοί εκπρόσωποι του χώρου της πολιτικής, της επιχειρηματικής, επιστημονικής και κοσμικής Θεσσαλονίκης.

Την επιμέλεια της μουσικής επένδυσης της εκδήλωσης είχαν οι DJs Γιάννης Σιβρής και Ρένος Παρασκάκης  χάρη στους οποίους η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα κεφάτο party που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα