Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εμβολιάστηκε η Κέιτ Μίντλετον κατά της Covid-19

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Aπέτισε φόρο τιμής σε όποιον εμπλέκεται στο πρόγραμμα ανοσοποίησης που βρίσκεται σε εξέλιξη

Η Κέιτ Μίντλετον, η δούκισσα του Κέμπριτζ, ανακοίνωσε σήμερα ότι έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 και απέτισε φόρο τιμής σε όποιον εμπλέκεται στο πρόγραμμα ανοσοποίησης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η 39χρονη Κέιτ είπε πως έκανε το εμβόλιο στο Μουσείο Επιστημών, ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο σε κοντινή απόσταση από το παλάτι του Κένσιγκτον, όπου διαμένει, στο δυτικό Λονδίνο.

«Χθες, έκανα την πρώτη δόση μου του εμβολίου κατά της Covid-19 στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου», έγραψε στον λογαριασμό στο Twitter, τον οποίο μοιράζεται με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, συνοδεύοντας το μήνυμά της μια φωτογραφία της να κάνει το εμβόλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου σε πανηγύρι: «Θα σε σκοτώσω! Πώς είσαι έτσι;» (VIDEO)
Συνομήλικός του τον προσέγγισε, τον προπηλάκισε και στη συνέχεια του επιτέθηκε, γιατί δεν του άρεσαν τα ρούχα που φορούσε
Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου σε πανηγύρι: «Θα σε σκοτώσω! Πώς είσαι έτσι;» (VIDEO)