Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χρήστος Μάστορας: Η απάντηση για το «φιλί» με την Δέσποινα Βανδή (VIDEO)

Aπάντησε μέσω social media ο Χρήστος Μάστορας

Ένα βίντεο στην πλατφόρμα στο Tik Tok έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες, με τον Χρήστο Μάστορα και την Δέσποινα Βανδή να βρίσκονται στη σκηνή του Έναστρον και να είναι ιδιαίτερα αισθησιακοί μεταξύ τους.

Στο εν λόγω βίντεο, ο frontman του συγκροτήματος Melisses έρχεται… σε απόσταση αναπνοής από την Δέσποινα Βανδή, ενώ πολλοί αναρωτιούνται αν οι δύο καλλιτέχνες φιλιούνται στο στόμα.

Όπως ήταν επόμενο το βίντεο κυκλοφόρησε σε social media και sites, με συνέπεια να γίνει viral και να φέρει την αντίδραση του καλλιτέχνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το βίντεο με το υποτιθέμενο φιλί, εκφράζοντας την ενόχλησή του που πήρε τόση έκταση μια επαγγελματική στιγμή του με την Δέσποινα Βανδή στη σκηνή.

«Καταλαβαίνω ότι θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, τα νούμερά σας, τα clicks σας με ωραίους πιασάρικους τίτλους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε κατηγορώ κανέναν, όμως το σημερινό «θέμα» με κάνει να νιώθω πολύ άβολα.

Αυτό που θα ήθελα να γίνει κατανοητό από τον κόσμο είναι ότι κι εμείς κάνουμε μια δουλειά, δίνουμε μια ωραία παράσταση και φτιάχνουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα για να «ντύσουμε» τα βράδια όσων έρχονται στο Έναστρον και να περάσουμε όλοι υπέροχα.

Δεν υπάρχει φιλί λοιπόν, ούτε καπνός υπάρχει ούτε και φωτιά. Υπάρχουν όμως αγάπη, εκτίμηση, σεβασμός και πολύς χαβαλές on stage» έγραψε ο Χρήστος Μάστορας.

Πηγή: tlife

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βερολίνο: Κατάληψη από διαδηλωτές σε Πανεπιστήμιο - Συνθήματα κατά του Ισραήλ
Σε ανακοίνωσή του, το πανεπιστήμιο επισημαίνει ότι έχει διατάξει την εκκένωση του χώρου και ότι έχει ήδη καλέσει την αστυνομία
Βερολίνο: Κατάληψη από διαδηλωτές σε Πανεπιστήμιο - Συνθήματα κατά του Ισραήλ
Χαμάς: Η επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα είχε στόχο να υπονομεύσει την εκεχειρία
Ο ισραηλινός στρατός ελέγχει πλέον το συνοριακό πέρασμα στη Ράφα, μέσω του οποίου μεταφέρεται η ανθρωπιστική βοήθεια από την Αίγυπτο
Χαμάς: Η επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα είχε στόχο να υπονομεύσει την εκεχειρία