Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Ιδιαίτερα εγώ με την Άννα Χατζησοφιά μπήκαμε και στο Γκίνες για την non stop επαναληπτικότητα του σίριαλ. Αυτό είναι και ένα μεγάλο παράσημο», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας

Για την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές, στον δήμο Χαλανδρίου, μίλησε ο Χάρης Ρώμας σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 26 Απριλίου, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στην σειρά Kωνσταντίνου και Ελένης και το μοναδικό ρεκόρ που κατέχει και παίρνοντας μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

«Με το “Κωνσταντίνου και Ελένης” μείναμε διαχρονικοί κάποιοι από εμάς, ιδιαίτερα εγώ με την Άννα Χατζησοφιά μπήκαμε και στο Γκίνες για την non stop επαναληπτικότητα του σίριαλ. Αυτό είναι και ένα μεγάλο παράσημο. Τότε ήταν φόβος, ότι δηλαδή θα καταναλωθούμε σε αυτό και “θα είμαστε για πάντα εγώ γκαρσόνα και εσύ Κατακουζήνα” μού έλεγε η Ελένη Ράντου» δήλωσε συγκεκριμένα σχετικά με τη σειρά ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω video:

Οι επαναπροβολές της σειράς ξεκίνησαν ήδη από το καλοκαίρι του 1999, μεταξύ δηλαδή των δύο σεζόν της, και μετά τη λήξη της σειράς συνεχίστηκαν επί όλα τα έτη από το 2000 έως και σήμερα, σχεδόν ανελλιπώς, με λίγες μόνο διακοπές προβολής.

Έτσι, κατέχει το ρεκόρ της τηλεοπτικής σειράς που έχει προβληθεί τις πιο πολλές φορές σε επανάληψη από κάθε άλλη σειρά και συνεχίζοντας, ακόμα και τότε, να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική επέμβαση διενεργήθηκε με επιτυχία σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε