Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Τραμπ γίνεται ταινία – Ποιος θα τον υποδυθεί

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Σεμπάστιαν Σταν έχει «μεταμορφωθεί» στον νεαρό επιχειρηματία Τραμπ, τις δεκαετίες '70 και '80.

Ταινία για τα χρόνια που ο Ντόναλντ Τραμπ μεσουρανούσε ως ο μεγιστάνας του real estate στις ΗΠΑ – την δεκαετία  '80 – ετοιμάζεται στο Χόλυγουντ. 

Η ταινία με θέμα το  ξεκίνημα του Τραμπ και στην εποχή που δραστηριοποιούνταν στον κατασκευαστικό κλάδο στη Νέα Υόρκη, θα έχει τίτλο The Apprentice, από το ριάλιτι που παρουσίαζε από το 2004 έως το 2017,ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής. 

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο Σεμπάστιαν Σταν, ο οποίος έχει «μεταμορφωθεί» στον νεαρό επιχειρηματία Τραμπ.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες φωτογραφίες backstage κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.  O Σταν περπατάει στους δρόμους του Τορόντο φορώντας το χαρακτηριστικό σκούρο κοστούμι του Donald Trump και μία περούκα ολόιδια με τα μαλλιά του. 

Δείτε το tweet:

 
Το πρωταγωνιστικό καστ του The Apprentice συμπληρώνουν ο βραβευμένος με Emmy και Χρυσή Σφαίρα Τζέρεμι Στρόνγκ, ο οποίος θα υποδυθεί τον διαβόητο δικηγόρο  Ρόι Κον , ο οποίος υπήρξε μέντοράς του Τραμπ.
 
Η ηθοποιός Μαρία Μπακάλοβα που θα ενσαρκώσει την πρώτη σύζυγό του, Ivana.
 
Πηγή: skai.gr

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις