Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θάνος Πλεύρης για το γάμο του πατέρα του: Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα

Η αντίδραση του Θάνου Πλεύρη στο γάμο του πατέρα του με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα

Με μία ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ σχολίασε τον γάμο του πατέρα του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης.

Όπως είναι γνωστό, τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή.

Ο Θάνος Πλεύρης, που δεν παρευρέθηκε στο γάμο του πατέρα του, έγραψε σήμερα στο «Χ»: «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα».

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα είπε στην On Time ότι στο γάμο παρευρέθηκαν «όσοι έπρεπε να είναι». Οι πληροφορίες θέλουν τους καλεσμένους να είναι ελάχιστοι, λιγότεροι από δέκα άτομα, με τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη, τον Θάνο Πλεύρη και την αδελφή του Φένια, να μην βρίσκονται στο πλευρό του πατέρα τους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύσκεψη Τραμπ με την Ομάδα Εθνικής Ασφάλειας - Ζητά αμυντική στήριξη το Ισραήλ
Τα αμερικανικά αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού μετακινήθηκαν για να δώσουν στον Τραμπ στρατιωτικές επιλογές σύμφωνα με δύο πηγές
Σύσκεψη Τραμπ με την Ομάδα Εθνικής Ασφάλειας - Ζητά αμυντική στήριξη το Ισραήλ
Καραμανλής: Δεν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα προς διαπραγμάτευση με την Τουρκία
«Καμία συμμετοχή δεν μπορεί να έχει η Τουρκία στους μελλοντικούς αμυντικούς μηχανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε ο πρώην πρωθυπουργός
Καραμανλής: Δεν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα προς διαπραγμάτευση με την Τουρκία