Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τέλος από το Mega μετά από 3 χρόνια η Ελένη Μενεγάκη

Αποχωρεί από το Megaλο κανάλι η Ελένη Μενεγάκη

Μόλις τρία χρόνια μετά την μεγάλη επιστροφή της στην τηλεόραση, στο Mega, η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα κάλεσε τους συνεργάτες της και τους ανακοίνωσε με διακριτικότητα και ήρεμα ότι η λήξη της φετινής σεζόν θα σημάνει ταυτόχρονα και την λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι. Δεν υπήρχε συμφωνία με τον σταθμό στα όσα της προτάθηκαν και συζητήθηκαν και προτίμησε να βάλει η ίδια το τέλος παρά να αφήσει την φημολογία να οργιάζει.

Μία τριετία στο Μεγάλο Κανάλι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ακόμη παραμένει άγνωστο αν η παρουσιάστρια θα παραμείνει στο τηλεοπτικό στερέωμα ή θα αποσυρθεί για όσο εκείνη κρίνει απαραίτητο.

Η ιστορία μιας Megaλης μεταγραφής

Λίγους μήνες μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από τον Alpha και να μείνει για ένα διάστημα εκτός πλατό, η παρουσιάστρια μετά από πολύμηνες συζητήσεις και διεργασίες, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Mega, το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα τον Απρίλιο του 2021. Μία ανακοίνωση λιτή, η οποία όσο κι αν ήταν αναμενόμενη έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία…

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».


Σχεδόν ένα χρόνο νωρίτερα, το καλοκαίρι του 2020, η Ελένη με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούσε το κοινό της από τα πλατό του ALPHA όπου έπεφτε η αυλαία της εκπομπής της… «Έναν έναν όλους σας αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ. Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά απ’ όσα η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε αλλά να θυμάστε κάτι: Η ζωή συνεχίζεται και είναι όλη εκπλήξεις, γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε ''Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος''. Καλή συνέχεια παιδιά. Εις το επανιδείν… Όποτε και αν… Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι! Το έργο αυτό που λέγεται "Ελένη’’ το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και όπως το ήθελα μέχρι το τέλος. Δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν σε αυτό το τέλος... Ποτέ δεν είχα σκεφτεί τι ήθελα να σας πω. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου, είναι αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε από όλα τα χρόνια που κάναμε παρέα, είναι ότι όλα αυτά ήταν αληθινά...  Αυτή τη διαδρομή την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου. Την ιστορία την έγραψαν οι άνθρωποι και την γράφουμε παρέα. Εγώ έφτασα μέχρι εδώ γιατί οι παρέες μου ήταν καταπληκτικές. Δεν έχω συγκίνηση επειδή έκλεισε ένας κύκλος στον ALPHA, είναι κάτι που με συγκινεί αλλά αυτό δεν συμβαίνει στη ζωή μου για πρώτη φορά».

Τότε η Ελένη άφηνε τα πρώτα στοιχεία για το μέλλον της. «Μου είπατε να σας λέω αλήθεια αλλά κάθε φορά κρατάω κάτι για μένα. Αν κάτι μπορώ να σας πω είναι, ότι δεν ξέρω το μετά... Και να γυρίσω και να μην γυρίσω δεν έχει αξία. Θα έχω αλλάξει εγώ, αλλάζω όπως αλλάζετε εσείς. Το πώς θα με βρει το μετά, δεν έχει αξία».

Το μετά την βρήκε στο Mega και το τώρα εκτός Mega. Αυτόν τον Απρίλιο η Ελένη και πάλι ταράζει τα τηλεοπτικά ύδατα. Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων και φυσικά των εξελίξεων.

Πηγή: protothema

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ