Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μαριάννα Τουμασάτου: Με έχουν απατήσει, το ήξερε όλη η Ελλάδα

Τι είπε για τον έρωτα την ζήλεια και την απιστία

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τον έρωτα, τη ζήλεια και την απιστία που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της.

Μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού, η ηθοποιός ανέφερε: «Ο έρωτας πηγαινοέρχεται. Στις μεγάλες κρίσεις που περνάνε τα ζευγάρια είναι μόνο για καλό, γιατί ή θα δοθεί ένα τέλος, αν πρέπει να δοθεί και είναι απαραίτητο, ή θα ξεπεραστούν τα προβλήματα και θα πας στο επόμενο επίπεδο, στην επόμενη πίστα».

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Summer's Cool»


Σχετικά με τη ζήλεια, η Μαριάννα Τουμασάτου σχολίασε: «Αρνούμαι να ζηλέψω. Εάν θέλει να πάει κάπου, ώρα καλή στην πρύμνη του και αέρα στα πανιά του. Θα στεναχωρηθώ, θα πέσω κάτω να πεθάνω αλλά δεν μπορώ να χαλάσω την κάθε μέρα μου για τη στιγμή που μπορεί κάτι να γίνει και να φύγει».

Παράλληλα, αποκάλυψε την εμπειρία της με την απιστία: «Στο παρελθόν με είχαν απατήσει, είμαι και βόδι… το ήξερε όλη η Ελλάδα κι εγώ… Με έχουν απατήσει πάρα πολλές φορές στη ζωή μου. Αντιδρούσα με διάφορους τρόπους, με φωνές, με «γεια σας», με χιούμορ».

Πηγή protothema.gr

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

  •  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Φωτίζονται τα Βυζαντινά Τείχη – Μεγάλο έργο, φως στην «ψυχή» της πόλης
Με την υπογραφή της Ελευθερίας Ντεκώ, χορηγία της Metlen, σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο και εξοικονόμηση ενέργειας
Θεσσαλονίκη: Φωτίζονται τα Βυζαντινά Τείχη – Μεγάλο έργο, φως στην «ψυχή» της πόλης
Ερντογάν: «Νόμιμη η αυτοάμυνα του Ιράν – Προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο»
«Ο Νετανιάχου έχει ξεπεράσει προ πολλού τον σκληρό Χίτλερ στο έγκλημα της γενοκτονίας» είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ερντογάν: «Νόμιμη η αυτοάμυνα του Ιράν – Προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο»