Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κουδουνάρης για Τούνη: Δεν μας άρεσε την πρώτη εβδομάδα στο «My Style Rocks»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ευτυχώς αλλάξαμε γνώμη, είπε ο σχεδιαστής μόδας που ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του τηλεοπτικού προγράμματος στο οποίο συμμετείχε η Ιωάννα Τούνη

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να κέρδισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», όμως η κριτική επιτροπή δεν είχε σχηματίσει θετική εικόνα για εκείνη τις πρώτες μέρες των γυρισμάτων, όπως ανέφερε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ο σχεδιαστής μόδας που ήταν  ένας εκ των τριών κριτών είπε πως η αρχική εντύπωση είχε να κάνει με το στιλ της, αλλά και την αμηχανία της πρώην παίκτριας. Τόνισε μάλιστα ότι σκεφτόντουσαν πως θα αποχωρήσει πολύ γρήγορα από το τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ωστόσο, άλλαξαν γνώμη και η Instagrammer κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Ειδικότερα, ο Στέλιος Κουδουνάρης ανέφερε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», την Κυριακή 8 Ιουνίου: «Η Ιωάννα Τούνη ήταν από τα κορίτσια που δεν μας άρεσαν την πρώτη εβδομάδα στο My Style Rocks. Ήταν λογικό γιατί τα κορίτσια ήταν πολύ κλειδωμένα, σε ένα καινούργιο show, δεν είχε ξεκινήσει να προβάλλεται. Δεν ήξεραν τι γίνεται εδώ. Είχαμε έναν μήνα γυρίσματα πριν βγει στον αέρα. Δεν ντυνόταν ωραία και λέγαμε μήπως να φύγει αυτή η κοπέλα. Ευτυχώς, για όλους και για εμάς και για την Ιωάννα, αλλάξαμε γνώμη. Μετά αμέσως ξεδιπλώθηκε».

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική επέμβαση διενεργήθηκε με επιτυχία σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε