Η φίλη της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη, παντρεύτηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και η Instagrammer ήταν κουμπάρα, έχοντας στο πλευρό της και τον σύντροφό της, Δημήτρη Ρομπέρτο Σπυριδωνίδη.
Μετά το μυστήριο που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ακολούθησε η δεξίωση με τους φίλους του ζευγαριού να μοιράζονται στιγμές από τη βραδιά στα social media.
Στα βίντεο που αναρτήθηκαν, η Ιωάννα Τούνη φάνηκε να διασκεδάζει, χορεύοντας με την παρέα της, ενώ συμμετείχε και σε ένα σέξι χορευτικό με τη νύφη.
Συγκεκριμένα, η Στέλλα Πάσσαρη ετοίμασε ένα pole dancing show για τον σύζυγό της, συνοδευόμενη από τις φίλες της – μεταξύ των οποίων και η κουμπάρα της. Ενώ η Insatgrammer εκτελούσε τη χορογραφία όμως, παραπάτησε και παραλίγο να πέσει. Ωστόσο, παρά το απρόοπτο περιστατικό, δεν πτοήθηκε και να συνέχισε να χορεύει.
Δείτε βίντεο από τη δεξίωση
Πηγή: protothema.gr
- Πορεία στη Θεσσαλονίκη: Κατά του Προσωπικού Αριθμού και των νέων ταυτοτήτων
- ΛΕΞ: Η στιγμή που η Θεσσαλονίκη πήρε φωτιά – 45.000 κόσμου με πυρσούς, δείτε βίντεο
- Πώς εκτέλεσαν τον Γιάννη Λάλα: Βγήκε στο μπαλκόνι και τον πυροβόλησαν 10 φορές
- Θεσσαλονίκη: Δράση για την παραβατικότητα ανηλίκων – Πάνω από 80 έλεγχοι
