Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το «Ένα τραπέζι Ελλάδα» στη Θεσσαλονίκη

Λιχουδιές από την πόλη μας παρουσιάζει στην εκπομπή της αυτή την Κυριακή η Ντίνα Νικολάου

Αυτή την Κυριακή 8/3 και ώρα 20.00, η Chef Ντίνα Νικολάου μας καλωσορίζει από το Σκάι παρέα με φίλους στην πρωτεύουσα του Βορρά, την Θεσσαλονίκη.

Ανακαλύπτει τις ομορφιές της πόλης!

Επισκέπτεται ένα τοπικό οινοποιείο και μαθαίνει τα πάντα για την ρετσίνα: το αυθεντικό ελληνικό κρασί.

Δοκιμάζει λεμονάτο κοτόπουλο με μουστάρδα και ρετσίνα.

Συναντά τον Chef Δημήτρη Παμπόρη και μας φτιάχνει πανεύκολα χαλβαδοτρουφάκια.

Στη συνέχεια απολαμβάνει την νυχτερινή ζωή της πόλης…

…ενώ ένας γαστρονομικός περίπατος υπό το φως της επόμενης ημέρας δίνει άλλη διάσταση στο ταξίδι της.

Αυτή την φορά, οι μαγειρικές μένουν στην συμπρωτεύουσα!

Ο Chef Δημήτρης Τσανανάς μας προτείνει την δημιουργική εκδοχή του χοιρινού πρασοσέλινου…

…και η Ντίνα Νικολάου μας φτιάχνει κοτοπιτάκια σε φύλλο κρούστας και cheesecake γιαουρτιού με τσουρέκι και άρωμα κρόκου Κοζάνης..

«Ένα τραπέζι Θεσσαλονίκη…Ένα τραπέζι Ελλάδα!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος
Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου