Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Θεσσαλονίκη: Το ΕΕΘ επιδοτεί συμμετοχή των μελών του στην 81η ΔΕΘ

Θεσσαλονίκη: Το ΕΕΘ επιδοτεί συμμετοχή των μελών του στην 81η ΔΕΘ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Κάλεσμα του Επιμελητηρίου στους ενδιαφερόμενους να σπεύσουν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους
Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των Επαγγελματιών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, για να συμμετέχουν στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, καθώς το 85% του χώρου που θα καταλάβει το ΕΕΘ στο περίπτερο 8 έχει ήδη δεσμευτεί.

Σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο αναφέρει πως όσοι ενδιαφέρονται να εκθέσουν προϊόντα και υπηρεσίες στη Γενική Έκθεση του Σεπτεμβρίου, στον ενιαίο εκθεσιακό χώρο του ΕΕΘ θα πρέπει να σπεύσουν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

«Όπως έχει αποφασίσει το ΔΣ του Επιμελητηρίου μας, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO καθορίζεται ενιαίος χώρος, (το περίπτερο 8 του Εκθεσιακού Κέντρου), στον οποίο τα μέλη του ΕΕΘ μπορούν να εκθέτουν τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις τους, σε πολύ πιο συμφερότερους όρους από ότι εάν μετείχαν μεμονωμένα. Συγκεκριμένα, το κόστος συμμετοχής, λόγω της επιδότησης του ΕΕΘ, είναι αισθητά χαμηλότερο, ενώ η προβολή που επιτυγχάνεται στο περίπτερο 8 είναι πολύ μεγαλύτερη. Επιπλέον, προβάλλεται το δυναμικό του Επιμελητηρίου μας ως σύνολο, κάτι που ενδυναμώνει τον Θεσμό και την παρέμβαση του Επιμελητηρίου μας στην Ελληνική Κοινωνία», αναφέρεται στην ανακοίνωση του το ΕΕΘ.

Όσοι ενδιαφέρονται να καταλάβουν τους εναπομείναντες ελεύθερους χώρους μπορούν όλες τις πληροφορίες συμμετοχής επισκεπτόμενοι την Ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου (ΕΔΩ).

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη των 21 για τον εμπρησμό στις Σκουριές

Θεσσαλονίκη: Συνολικά 11 συλλήψεις για ναρκωτικά και άλλα αδικήματα