Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

«Παγώνουν» για ακόμη ένα χρόνο οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων

«Παγώνουν» για ακόμη ένα χρόνο οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Από τον Ιούλιο του 2017 θα γίνει, εν τέλει, η αναπροσαρμογή τους στα επίπεδα των εμπορικών τιμών των ακινήτων
Στον «πάγο» μπαίνουν για ακόμη ένα χρόνο οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων. Η ευθυγράμμισή τους με τις εμπορικές τιμές αναβάλλεται για τον Ιούνιο του 2017.

Κυβέρνηση και δανειστές συμφώνησαν κατά την επικαιροποίηση του μνημονίου σε νέα αναβολή της αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών στα επίπεδα των εμπορικών έως τον Ιούνιο του 2017 αντί για την 1η Ιανουαρίου του επόμενου έτους, σύμφωνα με το Έθνος.

Οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν τον ίδιο φόρο για την ακίνητη περιουσία τους, αφού ο ΕΝΦΙΑ ούτε καταργείται ούτε μειώνεται, αλλά θα παραμείνει και θα υπολογιστεί με βάση τις αντικειμενικές αξίες και όχι με βάση τις εμπορικές τιμές.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Καθηγητές γυμνασίου θα καλύπτουν το ωράριο και ως δάσκαλοι

Θεσσαλονίκη: «Μετανιωμένος» για την πράξη του δηλώνει ο 14χρονος (video)