Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Τροπολογία για την αναπλήρωση του ΕΚΑΣ, προανήγγειλε ο Γ. Κατρούγκαλος

Τροπολογία για την αναπλήρωση του ΕΚΑΣ, προανήγγειλε ο Γ. Κατρούγκαλος
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στο νομοσχέδιο για το «ηλεκτρονικό έγκλημα» που θα ψηφιστεί σήμερα κατατίθεται η τροπολογία για την αναπλήρωση του ΕΚΑΣ
Την κατάθεση τροπολογίας στο νομοσχέδιο για το «ηλεκτρονικό έγκλημα», που συζητείται και θα ψηφιστεί σήμερα στην Ολομέλεια, η οποία θα προβλέπει την αναπλήρωση της απώλειας του ΕΚΑΣ, προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Με αυτή τη ρύθμιση καλύπτουμε το 40 με 70% των απωλειών που υπέστησαν οι δικαιούχοι ΕΚΑΣ», υποστήριξε ο κ. Κατρούγκαλος και πρόσθεσε ότι αυτά τα μέτρα είναι συνέχεια των χθεσινών πρωθυπουργικών εξαγγελιών για την προσπάθεια ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους.

Πάντως, η εξαγγελία του κ. Κατρούγκαλου προκάλεσε τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, καθώς η τροπολογία ακόμη δεν έχει κατατεθεί στη Βουλή.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ξέσπασε πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κερατέα Αττικής

Betarades.gr: Οι στοιχηματικές προτάσεις της Πέμπτης (28/07)