Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πρωτοβουλία για ίδρυση Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Από τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Ελλάδος και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης...

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αξιότιμο Γενικό Πρόξενο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Θεσσαλονίκη, κ. Alexei Popov, είχε στις 30/8/2016 ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, κ. Ιωάννης Μανδρίνος.

Παρόν στην συνάντηση αυτή ήταν, επίσης, ο Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και Επιστημονικός Σύμβουλος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος, κ. Στέλιος Μαυρίδης.

Η συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Προξενείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Θεσσαλονίκη υπήρξε γόνιμη και εποικοδομητική γιατί δόθηκε η ευκαιρία στα δυο μέρη να συζητήσουν από κοντά την πρωτοβουλία του Συνδέσμου για την ίδρυση στην Θεσσαλονίκη του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου Τουριστικής Ανάπτυξης, Ναυτιλίας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, με σκοπό την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών για την προώθηση των συνεργασιών τους σε θέματα Τουρισμού, Ναυτιλίας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας γενικότερα καθώς και την παροχή από το Επιμελητήριο κάθε υλικοτεχνικής μελέτης για την επιτυχία των προσπαθειών τους για ανάπτυξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις