Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έρχονται τα υδατοδρόμια στο Ιόνιο

Την έγκριση όλων των προγραμματικών συμβάσεων ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Την έγκριση όλων των προγραμματικών συμβάσεων για τα υδατοδρόμια στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θόδωρος Γαλιατσάτος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Ο κ. Γαλιατσάτος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι έχουν ξεπεραστεί όλα τα εμπόδια της γραφειοκρατίας, ενώ ήδη έχουν εξασφαλιστεί και οι δαπάνες της κατασκευής των υδροπλάνων.

«Έχουμε πάρει τελικώς, όλες τις εγκρίσεις των προγραμματικών συμβάσεων που έχουμε επισυνάψει με τα Λιμενικά Ταμεία και με τους Δήμους και το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, που ήταν το απαραίτητο βήμα προκειμένου να προχωρήσουμε στο επόμενο, δηλαδή στην κατάθεση του φακέλου για την αδειοδότηση των υδατοδρομίων. Είναι μια αργή διαδικασία, αλλά προσπαθούμε να μην κάνουμε κανένα λάθος, εκμεταλλευόμενοι και τις εμπειρίες που έχουν δημιουργηθεί από τις αντίστοιχες προσπάθειες του προηγούμενου διαστήματος» ανέφερε ο περιφερειάρχης.

Αναφορικά με το χρόνο έναρξης λειτουργίας του δικτύου υδατοδρομίου στο Ιόνιο, ο κ. Γαλιατσάτος επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι ακόμη δεν μπορεί να τοποθετηθεί χρονικά, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τη νέα χρονιά να λειτουργήσει το δίκτυο στα ήδη αδειοδοτημένα υδατοδρόμια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φρίκη στις ΗΠΑ: Άνδρας σκότωσε τον πατέρα του και δημοσίευσε βίντεο με το κομμένο κεφάλι
Για 14 λεπτά, ο 33χρονος μετέδιδε ζωντανά στο YouTube τη διαδικασία του αποκεφαλισμού του πατέρα του, τον οποίο αποκάλεσε «προδότη»
Φρίκη στις ΗΠΑ: Άνδρας σκότωσε τον πατέρα του και δημοσίευσε βίντεο με το κομμένο κεφάλι
το Αυτόφωρο σήμερα ο δημοσιογράφος για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του 5.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα που του είχε παραδώσει η βουλευτή
το Αυτόφωρο σήμερα ο δημοσιογράφος για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή