Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Συμμετοχή της Πειραιώς κατά 39,4% στην Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π.

Συμμετοχή της Πειραιώς κατά 39,4% στην Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π.
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σε συνέχεια της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της τελευταίας...

H Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε ότι, σε συνέχεια συμφωνίας με την Wert Red Sàrl από τον Ιούνιο 2016 για την πώληση ποσοστού που κατείχε στην Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π. (εταιρεία) και μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας χωρίς συμμετοχή της Τράπεζας, το ποσοστό της τελευταίας στην εταιρεία διαμορφώθηκε σε 39,4% από 57,9%.

H εταιρεία Wert Red εδρεύει στο Λουξεμβούργο και ανήκει εξ ολοκλήρου στη Värde Partners. Η Värde Partners είναι διεθνής διαχειριστής κεφαλαίων ύψους $12 δισ., προσανατολισμένη στις πιστοδοτήσεις και στη δημιουργία αξίας, επενδύοντας σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές και σε διαφοροποιημένα στοιχεία ενεργητικού, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ακίνητη περιουσία, εταιρικές χορηγήσεις, ενυπόθηκα δάνεια, εξειδικευμένες χρηματοδοτήσεις, μεταφορές και υποδομές.

Η Τράπεζα Πειραιώς εύχεται κάθε επιτυχία στη Διοίκηση της Wert Red και παραμένει σταθερή στην πεποίθησή της για τις προοπτικές της Trastor A.E.E.A.Π. και το περιθώριο ανάπτυξης της ελληνικής αγοράς real estate.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αντ. Μανιτάκης: «Ανεκδιήγητη η συμπεριφορά της προέδρου του Α.Π.»

Με ποια νόσο συνδέεται η γάτα σε νέα έρευνα