Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Τι περιμένουν οι αγρότες από την κυβέρνηση - Σύσκεψη στη Χαλάστρα

Τι περιμένουν οι αγρότες από την κυβέρνηση - Σύσκεψη στη Χαλάστρα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας θα ορίσει την αντιπροσωπεία που θα συμμετάσχει στη συνάντηση
Προτάσεις και μέτρα που θα... λασκάρουν τη θηλιά του υψηλού κόστους παραγωγής που τους πνίγει, αλλά και που ακόμη και εν μέσω των ήδη ψηφισμένων νομοσχεδίων για τα ασφαλιστικό και φορολογικό, μπορούν να καταστήσουν βιώσιμη την ενασχόλησή τους με τον πρωτογενή τομέα, περιμένουν να ακούσουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής Μακεδονίας -και όσοι συντάσσονται μαζί τους- στη συνάντηση που θα έχουν μεθαύριο, Τετάρτη, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, και στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σε σύσκεψή τους σήμερα, στις 17.00, στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Χαλάστρας, η διευρυμένη πλέον συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας θα ορίσει την αντιπροσωπεία που θα συμμετάσχει στη συνάντηση με τα κυβερνητικά στελέχη και παράλληλα θα καθορίσει το πλαίσιο στο οποίο θα επιχειρηθεί να κινηθεί η συζήτηση.

Επιπλέον, σήμερα οι αγρότες και κτηνοτρόφοι που συντάσσονται με την συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας, θα χαράξουν εκ νέου πλάνο δράσης τους στα μπλόκα, στέλνοντας μήνυμα ότι δεν κουράστηκαν να αγωνίζονται για τα αιτήματά τους, αφού «πρόκειται για την επιβίωση στον πρωτογενή τομέα και τη διατροφή των ελληνικών νοικοκυριών» όπως είπαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο φυσικό σιρόπι «νικάει» πονόλαιμο και βήχα!

Θεσσαλονίκη: Το πάρκο του Ευγένιου Τριβιζά πήρε παράταση – Μέχρι πότε!