Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

Ούτε αυτήν την Τετάρτη θα γίνουν πλειστηριασμοί

Ούτε αυτήν την Τετάρτη θα γίνουν πλειστηριασμοί
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Με απόφαση της συντονιστικής επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων ...

Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε ότι ούτε αύριο Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 θα διεξαχθούν πανελλαδικά πλειστηριασμοί.

Ειδικότερα, η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή της, αποφάσισε την αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών κατοικίας με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ΟΤΑ, όσον αφορά την κατοικία του οφειλέτη-φυσικού προσώπου.

Κατ' εξαίρεση, θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησομένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της συντονιστικής επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σύμφωνα με τις αποφάσεις της συντονιστικής επιτροπής.

Ακόμη, η συντονιστική επιτροπή επαναλαμβάνει ότι «αδικαιολόγητα στοχοποιείται ο Έλληνας συμβολαιογράφος κατά τη διεξαγωγή εκείνων των πλειστηριασμών που καμία σχέση δεν έχουν με πλειστηριασμό της πρώτης και μοναδικής κατοικίας των συμπολιτών μας».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Diorama: 110 εκατ. προς επένδυση σε εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις

Θεσσαλονίκη: Νέοι κύκλοι με 3 μαθήματα στα... θρανία της ΚΕΔΗΘ