Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

ΓΣΕΕ: Νέο συλλαλητήριο την Πέμπτη

ΓΣΕΕ: Νέο συλλαλητήριο την Πέμπτη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Εκτός από την προγραμματισμένη για την Τετάρτη 17 Μαΐου 24ωρη Γενική Απεργία...

Η ΓΣΕΕ ανακοίνωσε ότι σε συμμαχία με κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς εκτός από την προγραμματισμένη για την Τετάρτη 17 Μαΐου 24ωρη Γενική Απεργία και τα Συλλαλητήρια την ίδια ημέρα στην πλατεία Κλαυθμώνος και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, αποφάσισε να πραγματοποιήσει και νέο Συλλαλητήριο την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 18.30 στο Σύνταγμα.

«Η μαζική και ενωτική συμμετοχή των εργαζομένων στην 24ωρη Γενική Απεργία αλλά και σε όλα τα προγραμματισμένα Συλλαλητήρια θα είναι η δυναμική αντίδρασή μας στη συνέχιση των βάρβαρων και αδιέξοδων πολιτικών που υλοποιεί και αυτή η κυβέρνηση.

Ο κόσμος της μισθωτής εργασίας μαζί με ολόκληρη την ελληνική κοινωνία θα συνεχίσει τον αγώνα ώστε να μπει οριστικό τέλος στις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στο δήμο Νεάπολης-Συκεών (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη άνδρα στο πάρκο Ξαρχάκου - Καταγγελία για πυροβολισμό