Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οικονομία

ΣΒΒΕ: Πρόεδρος για τρίτη φορά ο Σαββάκης – Ποιο είναι το ΔΣ του

ΣΒΒΕ: Πρόεδρος για τρίτη φορά ο Σαββάκης – Ποιο είναι το ΔΣ του
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Εκλέχθηκε η διοικητική επιτροπή για την επόμενη διετία ...

Πρόεδρος της διοικητικής επιτροπής του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) εξελέγη σήμερα, για τρίτη συνεχή θητεία, ο 45χρονος οικονομολόγος Αθανάσιος Σαββάκης, διευθύνων σύμβουλος των εταιρειών NATIONAL CAN HELLAS AE και BioSolids ΑΕ, σε συνέχεια των εκλογών της 24ης Μαΐου, που ανέδειξαν το 35μελές διοικητικό συμβούλιο του φορέα.

Ο κ.Σαββάκης είχε αναλάβει για πρώτη φορά την προεδρία του ΣΒΒΕ το 2013, διαδεχόμενος τον Νικόλαο Πέντζο της ΖΑΝΑΕ ΑΕ. Στη συνέχεια επανεξελέγη για δεύτερη θητεία το 2015.

Τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι τα εξής: τα καθήκοντα του πρώτου αντιπροέδρου διατηρεί -σταθερά από το 2003- ο Γιάννης Σταύρου (μέλος διοικητικού συμβουλίου της Whale Graphics SA), ενώ β΄αντιπρόεδροι εξελέγησαν ο 45χρονος Ανδρέας Δημητρίου (πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου της ΠΙΝΔΟΣ Α.Π.Σ.Ι) και ο 43χρονος Βασίλης Δαστερίδης (διευθύνων σύμβουλος της Δαστερίδης Νικ. ΑΒΕΕ).

Γενικός γραμματέας αναδείχτηκε ο 47χρονος Ευθύμιος Ευθυμιάδης (αντιπρόεδρος διοικητικού συμβουλίου της Ευθυμιάδη Κ. & Ν. ΑΒΕΕ), οικονομική επόπτρια η Αικατερίνη Νένδου (διευθύνουσα σύμβουλος της Νένδος Στ. ΑΕ-Select) που από το 2015 αποτελεί την πρώτη γυναίκα- μέλος της διοικητικής επιτροπής του ΣΒΒΕ και έφορος ο Κωνσταντίνος Κουκούντζος (διευθύνων σύμβουλος της Κλέμαν Ελλάδας ΑΒΕΕ). Μέλη εξελέγησαν οι Βασίλειος Καφάτος (εταίρος της Deloitte Business Solutions AE) και Νικόλαος Μπακατσέλος( πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου της Πυραμίς Μεταλλουργία ΑΕ)

Ο Αθανάσιος Σαββάκης, πέραν των όσων προαναφέρθηκαν, είναι επίσης μέλος της διοικούσας επιτροπής του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΧΑ), τρίτος αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και αντιπρόεδρος του Κέντρου Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ), καθώς επίσης και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Όλο το ΔΣ: 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ         : Αθανάσιος Σαββάκης

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ         : Γιάννης Σταύρου

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ          : Βασίλειος Δαστερίδης

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ          : Ανδρέας Δημητρίου

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Ευθύμιος Ευθυμιάδης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΟΠΤΡΙΑ             : Αικατερίνη Νένδου

ΕΦΟΡΟΣ              : Κωνσταντίνος Κουκούντζος

ΜΕΛΟΣ Δ.Ε.        : Βασίλειος Καφάτος

ΜΕΛΟΣ Δ.Ε.        : Νικόλαος Μπακατσέλος

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Οικονομία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μυλόπουλος: Κοσμογονία το 2020 με το Μετρό Θεσσαλονίκης (Video)

Καταργείται εντός του έτους ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο κρασί