Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Vodafone: Με 3 καινοτόμες δράσεις στην Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή εταιριών και οργανισμών από όλους τους κλάδους της αγοράς...

Με τρεις καινοτόμες δράσεις, που σηματοδοτούν την έμφαση της εταιρίας στο αύριο, τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας του ανθρώπινου δυναμικού και την πελατοκεντρική της προσέγγιση, γιόρτασε την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών η Vodafone Ελλάδας.

Η πρώτη δράση ήταν η Vodafone Futureland, ένα καινοτόμο γεγονός που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, με αφορμή τη νέα εταιρική ταυτότητα και στρατηγική τοποθέτηση του Ομίλου Vodafone.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 4.000 εργαζόμενοι της Vodafone και συνεργαζόμενων εταιριών, με έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών, οι οποίοι πληροφορήθηκαν για τη νέα στρατηγική τοποθέτηση του Ομίλου και τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία, ενώ παρακολούθησαν ενδιαφέρουσες ομιλίες και εκδηλώσεις.

Η δεύτερη δράση ήταν το Vodafone’s 12, ένα καινοτόμο πρόγραμμα ηθικής αναγνώρισης και ανταμοιβής για τους εργαζόμενους των τηλεφωνικών κέντρων που έρχονται σε καθημερινή επαφή με τους πελάτες της Vodafone.  Στόχος του προγράμματος είναι να φέρει σε επαφή την διοίκηση της εταιρείας με τους εργαζόμενους που ξεχωρίζουν στην εξυπηρέτηση πελατών κάθε μήνα και να τους προσφέρει μία ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη εμπειρία, μέσα από ειδική εκδήλωση, ανταποδίδοντας και επιβραβεύοντας τις υπηρεσίες που προσφέρουν κάθε ημέρα στους πελάτες της Vodafone.

Η τρίτη δράση ήταν το πρόγραμμα CX@Frontline, στο πλαίσιο του οποίου κάθε μήνα υπεύθυνοι των τηλεφωνικών κέντρων της εταιρίας διερευνούν τις δυνατότητες βελτιστοποίησης των διαδικασιών, απόδοσης των συστημάτων και εκπαίδευσης των χρηστών, με στόχο τη βελτίωση τόσο της καθημερινότητας των εργαζομένων, όσο και της εμπειρίας του συνδρομητή.

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) από τις 2  έως τις 7 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή εταιριών και οργανισμών από όλους τους κλάδους της αγοράς.

«Employee  NPS  μεταφράζεται σε Customer NPS. Employer Brand πάει χέρι – χέρι με το Customer Brand. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας γιατί με αυτό τον τρόπο επενδύουμε και στους πελάτες μας. Η εβδομάδα εξυπηρέτησης πελατών ήταν ακόμη μία ευκαιρία να επενδύσουμε στα τρία μεγαλύτερα κεφάλαια της Vodafone: τους ανθρώπους μας, τους πελάτες μας και τη μάρκα μας», δήλωσε ο διευθυντής εμπορικών λειτουργιών της Vodafone Ελλάδας, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος.

«Το πάθος, η καινοτομία, ο ενθουσιασμός και ο επαγγελματισμός αποτελούν στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους της Vodafone Ελλάδας. Η ηθική αναγνώριση, η ικανοποίηση και η επαγγελματική εξέλιξη των εργαζομένων αποτελούν στρατηγικό στόχο για την εταιρία μας. Με την VodafoneFutureland καινοτομήσαμε, ανοίξαμε έναν νέο δρόμο για την επικοινωνία μεταξύ των εργαζομένων και δηλώσαμε την ετοιμότητά μας για να παράσχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας στο νέο ψηφιακό περιβάλλον», δήλωσε η διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού της Vodafone Ελλάδας, Φραγκίσκη Μελίσσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ερντογάν για εισβολή στην Κύπρο: Δεν θα αφήσουμε ποτέ μόνους τους Τουρκοκύπριους
Στην ανάρτησή του, ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε πως: «τιμώ με σεβασμό τους ηρωικούς μάρτυρές μας και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς τους βετεράνους...
Ερντογάν για εισβολή στην Κύπρο: Δεν θα αφήσουμε ποτέ μόνους τους Τουρκοκύπριους
Θεσσαλονίκη: Σαφάρι για παραβατικότητα ανηλίκων – Πού έγιναν 75 έλεγχοι
Για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων και την αποτροπή τους από κατανάλωση αλκοολούχων ποτών
Θεσσαλονίκη: Σαφάρι για παραβατικότητα ανηλίκων – Πού έγιναν 75 έλεγχοι
Μητσοτάκης: Δίκαιη η νίκη της Ισπανίας - Στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική δεν αρκούν οι σταρ
«Θα έρθει και η ώρα γι' αυτό», απάντησε για το εάν η Ελλάδα θα φιλοξενήσει στο μέλλον κάποια μεγάλη αθλητική διοργάνωση
Μητσοτάκης: Δίκαιη η νίκη της Ισπανίας - Στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική δεν αρκούν οι σταρ