Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Νέο πρότυπο κέντρο τεχνολογίας – Φέρνει 200 θέσεις εργασίας

Η Deloitte Ελλάδας ιδρύει Πρότυπο Κέντρο Τεχνογνωσίας στη Θεσσαλονίκη

Η Deloitte Ελλάδας στηρίζει έμπρακτα την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση στην Ελλάδα, επενδύοντας στο ταλέντο νέων εξειδικευμένων επαγγελματιών με τη δημιουργία του Alexander Competence Center, το οποίο στεγάζεται ήδη από τις αρχές του νέου έτους στο Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης. 

Πρόκειται για ένα πρότυπο κέντρο δημιουργίας τεχνογνωσίας, εκπαίδευσης και παραγωγικότητας, το οποίο θα απασχολεί νέα στελέχη της εταιρείας, απόφοιτους πανεπιστημίων με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης, με σκοπό να εργαστούν πάνω σε έργα, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και στην καινοτομία.

Στόχος της εταιρείας είναι να αξιοποιήσει τις δεξιότητες και τις προοπτικές νέων ταλέντων στην Ελλάδα, δημιουργώντας μέσω συνεχούς εκπαίδευσης την επόμενη γενιά συμβούλων για το παρόν και το μέλλον της Deloitte. Πλέον των 35 νέων επαγγελματιών διαφορετικών ειδικοτήτων στους τομείς των συμβουλευτικών, τεχνολογικών, χρηματοοικονομικών, φορολογικών, υπηρεσιών διαχείρισης εταιρικού κινδύνου και ελεγκτικών υπηρεσιών εργάζονται ήδη πάνω στην υλοποίηση σημαντικών έργων, ενώ η διαδικασία αξιολόγησης και προσλήψεων συνεχίζεται, με στόχο οι νέες θέσεις εργασίας να φτάσουν τις 200 ως το 2020.

Η επιλογή της Deloitte Ελλάδας για τη δημιουργία του Alexander Competence Centerστη Θεσσαλονίκη, πηγάζει από τη μεγάλη δυναμική και το εξαιρετικά υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο της πόλης με την παρουσία πολλών σημαντικών πανεπιστημίων, καθώς και από την πολυπολιτισμικότητα και την ανοιχτή σκέψη των ανθρώπων της. Τέλος, τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας που παρουσιάζει η Θεσσαλονίκη, δίνουν επιπλέον κίνητρο στη DeloitteΕλλάδας, να συνεισφέρει με τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους νέους, σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον συνεχούς εκπαίδευσης με σημαντικές προοπτικές καριέρας.  

Η δημιουργία του Alexander Competence Center επιβεβαιώνει την πρόθεση της Deloitte να επενδύσει στις δυνατότητες και στο ταλέντο των νέων Ελλήνων, μετατρέποντάς τους σε σημαντικό κομμάτι της μεγαλύτερης εταιρείας συμβούλων στον κόσμο και μίας εκ των μεγαλύτερων στην Ελλάδα.

Ο κ. Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO, Deloitte Eλλάδας δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ίδρυση του Deloitte Alexander Competence Center. Πρόκειται για ένα πρότυπο κέντρο τεχνογνωσίας το οποίο στελεχώνεται από νέους αποφοίτους πανεπιστημίων οι οποίοι μέσω συνεχούς εκπαίδευσης θα συμβάλλουν στην ολοκλήρωση έργων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.»

Σχετικά με την Deloitte στην Ελλάδα

Η Deloitte αναφέρεται σε μία ή περισσότερες από τις εταιρείες μέλη και τις συναφείς οντότητές τους της Deloitte Touche Tohmatsu Limited, μιας ιδιωτικής Βρετανικής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης ("DTTL"). Η DTTL και κάθε μία από τις εταιρείες μέλη της είναι νομικά χωριστές και ανεξάρτητες οντότητες. Η DTTL (επίσης αποκαλείται "Deloitte Global") δεν παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.deloitte.com/about για να ενημερωθείτε για το παγκόσμιο δίκτυο των εταιριών μελών μας.

H «Deloitte Ανώνυμη Εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών», η «Deloitte BusinessSolutions Α.Ε.», η «Deloitte Accounting Compliance& Reporting Services A.E.» και η «Deloitte AlexanderCompetence Center Α.Ε.» είναι οι ελληνικές εταιρείες μέλη της Deloitte Touche TohmatsuLimited, μιας ιδιωτικής Βρετανικής εταιρίας περιορισμένης ευθύνης («DTTL»). Η «Deloitte Ανώνυμη Εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών» παρέχει ελεγκτικές (audit) υπηρεσίες καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης εταιρικού κινδύνου (riskadvisory), η «Deloitte BusinessSolutions Α.Ε.» χρηματοοικονομικές (financialadvisory), φορολογικές (tax) και συμβουλευτικές (consulting) υπηρεσίες και η «Deloitte AccountingCompliance&Reporting Services A.E.» λογιστικές υπηρεσίες (accountingoutsourcing). H «Deloitte AlexanderCompetence Center Α.Ε.» επιχειρήσεων με έδρα στη Θεσσαλονίκη είναι ένα κέντρο καινοτομίας που παρέχει χρηματοοικονομικές (financialadvisory), φορολογικές (tax) και συμβουλευτικές (consulting) υπηρεσίες.

Η «Κοϊμτζόγλου-Λεβέντης και Συνεργάτες» ("KL Law Firm") είναι η ελληνική δικηγορική εταιρεία που παρέχει νομικές υπηρεσίες και συμβουλές στην Ελλάδα.

To δίκτυο της Deloitte παρέχει ελεγκτικές, συμβουλευτικές, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης εταιρικού κινδύνου και φορολογικές υπηρεσίες σε πελάτες του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα όλων των κλάδων. Το δίκτυο της Deloitte προσφέρει υπηρεσίες σε 4 στους 5 οργανισμούς του Fortune Global 500® μέσω ενός παγκόσμιου διασυνδεδεμένου δικτύου εταιρειών-μελών που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 150 χώρες συνεισφέροντας παγκοσμίου επιπέδου δυνατότητες, βαθιά γνώση και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις πιο πολύπλοκες επιχειρηματικές προκλήσεις των πελατών μας. Για να μάθετε περισσότερα για το πώς τα περίπου 245.000 στελέχη μας δημιουργούν τον αντίκτυπο που μετράει παρακαλούμε να συνδεθείτε μαζί μας μέσω Facebook, LinkedIn ή Twitter.

Το υλικό αυτό περιέχει αποκλειστικά και μόνο γενικές πληροφορίες και καμία από τις εταιρείες μέλη του διεθνούς δικτύου της Deloitte Touche TohmatsuLimited ή άλλες συνεργαζόμενες οντότητες (συνολικά, το δίκτυο της Deloitte) δεν δύναται να εκληφθεί ότι δι’ αυτού παρέχει συμβουλές ή υπηρεσίες. Ως εκ τούτου, οι αναγνώστες θα πρέπει να αναζητήσουν εξειδικευμένες συμβουλές σχετικά με κάθε ειδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Προτού λάβετε αποφάσεις ή προβείτε σε ενέργειες που μπορεί να επηρεάσουν τα οικονομικά ή την επιχείρησή σας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ειδικό επαγγελματία σύμβουλο. Καμία νομική οντότητα του δικτύου της Deloitte δεν αποδέχεται ευθύνη για οιαδήποτε ζημία υποστεί οποιοσδήποτε που βασίσθηκε στο παρόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαλκιδική: Θρήνος για το νεκρό οδηγό απορριμματοφόρου - «Δεν άντεξε»
Όλα έγιναν στις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/7/24) στο 42,5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών – Παλιουρίου, στη Χαλκιδική
Χαλκιδική: Θρήνος για το νεκρό οδηγό απορριμματοφόρου - «Δεν άντεξε»
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στην Κρήτη
Συστάσεις στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στην Κρήτη